About Us

La Dolce Vita brengt lekkers van Calabrië naar Sint-Job

Met La Dolce Vita brengt Franco Mandaglio de verfijnde Italiaanse keuken naar Sint-Job. Il Villaggio Italiano op de Eikenlei 12 ondergaat momenteel een grondige metamorfose om op 3 januari fonkelnieuw de deuren te kunnen openen.


Franco Mandaglio is geen onbekende in de wereld van de Italiaanse fijnproeverij. In juni van dit jaar opende hij in Lier diVerso en in het gerestaureerde treinstation in Boechout is La Vita e Bella al ...Franco Mandaglio werd geboren in de Zuid-Italiaanse regio Calabrië en groeide op in België. In ons land heeft de man meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. In Boechout runt Mandaglio al geruime tijd brasserie La Vita è Bella. Daar krijg je simpele, maar lekkere Italiaanse kost voorgeschoteld. Met diVerso krijgt La Vita è Bella nu een wat chiquer broertje.


“Het interieur van de zaak hebben we vanzelfsprekend aangepast naar onze smaak. Zwart en wit zijn de hoofdkleuren, met enkele rode tinten”, verklapt Franco Mandaglio. “Op de muren brachten we foto’s aan van Italiaanse filmsterren als Sophia Loren en Marcello Mastroianni. Ons eten en interieur moeten de mensen in gedachten naar Italië voeren.”

unsplash